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創作焼鳥 輝久のおもてなし

西中洲の焼鳥『輝久』がお出しするのは、スタンダードな
博多焼鳥ではなく和と洋を融合させたオリジナルの創作串です。
お肉や野菜などの素材はもちろんのこと、調味料の醤油や塩、そして
焼き上げる炭全てに、美味しさを求めとことんこだわっております。
より美味しくより楽しくをモットーに日々研究を重ね、皆様へおもて
なしさせて頂きます。

Yakitori in the Nishinakasu Yakitori "Kiku" is not the standard Hakata Yakitori, but
an original creation skewer that combines Japanese and Western.
Not to mention the materials such as meat and vegetables, we are sticking to seek
the taste of all the soy sauce and salt to be seasoned, and the baked charcoal.
We will continue to conduct research daily with our motto of delicious more
enjoyable and hospitable to everyone.

高坂鶏

紀州備長炭

兵庫県篠山市の大自然の中、
独自の飼料と処理法により熟成された『高坂鶏』。
そして、炎を出さずに強い遠赤外線を出すとされる和歌山の
『紀州備長炭』。
この最強タッグが、輝久の自慢です。
炭の香りが広がる、旨味濃厚な焼鳥をお召し上がりください。

In the wilderness of Sasayama City, Hyogo prefecture, "Takasaka chicken"
aged by its own feed and treatment method
And, "Kishu Binchocho charcoal" of Wakayama which burns with strong
infrared without emitting flames
This strongest tag is proud of Teruhisa.
Spread the scent of charcoal and enjoy delicious yakitori.

焼鳥にかける想い

お食事

おまかせ

10,000円~

高坂鶏のコンソメスープ

  • お食事

単品

・笹見
Sasami
・心
Heart
・かしわ
Kashiwa
・肝
Liver
・うね
Ridge
・手羽
Wing
・つくね
Tsukune
・むね
Breast
・砂ずり
Sand shear
・どんこしいたけ
Dick shiitake mushroom

※野菜は時季により異なります。

自然派ワイン

In Kiku, skewer × wine style is recommended.
In our shop, we have a variety of natural wines, so you can enjoy it
with a fresh scent.
Please enjoy red in the liver, white wine for bamboo sauces and
vegetables, and marriage according to your dish.

串と自然派ワインの輝久スタイル

輝久では、串×ワインのスタイルがおすすめです。
当店では、自然派ワインを各種揃えておりますので、フレッ
シュな香りとご一緒にご堪能頂けます。
肝には赤を、笹見やお野菜などには白ワインを、お料理に合
わせてマリアージュをぜひお楽しみください。

自然派ワインはこちら

おみや-Omiya-

高坂鶏の押寿司

ご家庭への手土産に

高坂鶏の押寿司(当日の17時までに要予約)
1,400円

※価格はすべて税込価格です。

Yakitori box lunch (Please take time.) 1,900 yen

Takasaka chicken's sushi-zushi (reserved by 17 o'clock on the day) 1,400 yen